Carestream breidt samenwerkingsovereenkomst met Tromp Medical uit naar België en Luxemburg

GENÈVE, Zwitserland, 28 januari ― De samenwerkingsovereenkomst van 2012 waarbij Tromp Medical door Carestream aangesteld werd als zakelijke partner en distributeur van Carestream's digitale röntgenapparatuur, verantwoordelijk voor de verkoop en serviceondersteuning voor heel Nederland, is nu uitgebreid naar België en Luxemburg. De nieuwe overeenkomst start in januari 2016. De Carestream-producten die Tromp Medical zal verkopen en onderhouden, zijn onder andere de volledige productportfolio van Carestream digitale röntgenapparatuur, inclusief de nieuwe DRX Plus-detectors, de DRX-Evolution Plus digitale röntgensuites en de nieuwe DRX-Excel Plus-systemen voor radiografie/fluoroscopie, plus de CR-producten.

“Wij willen het huidige samenwerkingsmodel met Tromp Medical, dat in Nederland succesvol werkt, uitbreiden naar België en Luxemburg. Carestream zal actief blijven in België en met deze toevoeging willen we het marktpotentieel blijven aanboren, terwijl  ons portfolio met imaging IT-oplossingen rechtstreeks verkocht en ondersteund wordt,” zegt Patrick Koch, de Western Cluster General Manager van Carestream.

“Tromp Medical is in Nederland al een vertrouwde en ervaren partner, dankzij de vele Carestream DRX-producten die Tromp Medical daar al geïnstalleerd heeft. Het is een dynamisch en klantgericht bedrijf, dat bekend staat om de kwaliteit van de serviceondersteuning en een goede staat van dienst heeft. Het uitbreiden van de samenwerking zal de groeistrategie van beide bedrijven ondersteunen en Carestream-klanten in België en Luxemburg krijgen gemakkelijker toegang tot de allernieuwste DRX-technologie.”

De nieuwe overeenkomst geeft Tromp Medical de verantwoordelijkheid voor alle nieuwe aankopen van Carestream DRX-producten. Voor klanten die al een Carestream-systeem hebben, blijft Carestream de serviceondersteuning uitvoeren.

Tromp Medical is een belangrijk verkoop- en servicebedrijf met bedrijfsentiteiten in Nederland, België en Scandinavië. Het distribueert radiografische producten voor verschillende fabrikanten, zoals digitale röntgen-, digitale mammografie-, borstbiopsie- en botdensitometrie-apparatuur. “We hebben sinds 2012 een prettige werkrelatie met Carestream in Nederland en we kijken ernaar uit om deze geslaagde samenwerking naar België en Luxemburg uit te breiden. De flexibiliteit van het bedrijf Carestream en de innovatieve producten die het produceert, geeft ons de mogelijkheid om aan de behoeften van al onze klanten te voldoen,” zegt Wim Tromp, oprichter en directeur van Tromp Medical.

###

Over Tromp Medical
U kunt Tromp Medical bereiken via: Oude Haarlemmerweg, 1901 ND Castricum.
Tel sales: +31 (0) 251 662067  Tel service: +31 (0) 251 662077
E-mail: sales@trompmedical.com of bezoek de website: www.trompmedical.com